El Muntanyesa ha empatat a zero contra el Manresa en la seva visita al Nou Congost. Els groc-i-negres, que havien guanyat el líder, l’Europa, amb aquest empat sumen 11 punts, i a falta de tres jornades per acabar la primera fase de la lliga, escalen fins a la penúltima plaça de la classificació, en espera del que faci el Valls, que ara mateix té un punt menys.

Primera part de poc joc i poques ocasions

El matx ha començat sense ocasions clares per part de cap dels dos equips. Un joc poc fluid al mig del camp i pocs encerts en les últimes passades han fet que cap dels dos equips arribés a porteria amb claredat. Ha estat tot just al minut 22 que s’ha produït la primera ocasió clara de perill, i ha caigut als peus del Manresa: un xut d’Èrik Rafael molt ben col·locat a l’escaire esquerre, que ha aturat Segovia en una bona estirada.

A l’altra banda, al minut 37 s’ha produït una jugada que ha estat molt protestada per part del Muntanyesa: una centrada que ha rematat Dani a boca de canó ha estat anul·lada per fora de joc i que hauria suposat el 0 a 1.

Més joc i més ocasions, però sense gols

El Manresa ha començat la segona meitat amb una marxa més, amb un intent de crear perill a la porteria de Segovia, i ha estat al minut 50 que Toni Sureda ha provat el porter de la Monta, amb un xut fort que ha aturat sense problemes. Set minuts després, al 57, els groc-i-negres hi han respost amb un xut de Dani que ha aturat Marc Vito.

El partit s’ha anat animant i hem pogut veure més fluïdesa en el joc, cosa que ha provocat que el partit s’obrís i tots dos equips gaudissin de més ocasions. Tot i això, s’ha vist un partit molt dividit, que en qualsevol moment es podia decantar per un dels dos equips.

Al minut 71 Verdú s’ha animat a provar el porter manresà amb un xut des de fora de l’area, que Marc Vito ha aturat sense gaires dificultats. Els últims 10 minuts de partit han estat bojos: el Manresa ha intentat la seva amb moltes pilotes penjades per les bandes, però sense sort.