El Barça continua intractable aquesta temporada i aquest dissabte ho ha tornat a demostrat a la pista del Lima Horta. Les d’Isaac Fernández han encadenat la 23a victòria consecutiva del campionat després d’imposar-se a les hortenques per 54 a 79 en un duel que enfrontava els dos equips més en forma del grup C de la Lliga Femenina 2: el Barça, líder, i el Lima Horta, segon. Tot i el resultat, els dos equips estan classificats matemàticament per al play-off d’ascens a la màxima categoria del bàsquet estatal.

Intensitat màxima entre Lima Horta i Barça

El Lima Horta ha entrat molt intens al partit i ha signat un parcial de 8 a 0 a favor. El Barça ha intentat reaccionar, però les hortenques han seguit ampliant distàncies des del llançament de triple (15-6). Tot i això, les blaugrana han fet un pas endavant i han aconseguit capgirar el marcador a les acaballes del primer quart (19-25) amb un gran treball defensiu i dos triples consecutius de Jessica Féquière. Al segon quart, el Barça ha continuat amb el monòleg ofensiu i ha aconseguit la màxima renda fins al moment (22-42). El Lima Horta ho ha seguit intentant, però s’ha arribat al descans amb el 34 a 47 a favor de les blaugrana.

Les blaugrana no donen opcions a les hortenques

A la represa, tots dos conjunts han continuat mostrant molta intensitat sobre la pista. El Lima Horta ho ha intentat de totes les maneres, però s’ha topat una i altra vegada amb un equip blaugrana molt ordenat en defensa. Al final del tercer quart, les d’Isaac Fernández guanyaven per 44 a 66. En els darrers minuts, tots dos equips han baixat revolucions. Les blaugrana han mantingut la renda tot i l’intent de reacció de les hortenques. S’ha arribat al final del derbi amb el marcador de 54 a 79.