Mediterrani

El Mediterrani ha perdut davant el Sabadell per 6 a 17 i ha quedat eliminat en els vuitens de final de l’Eurocup. Els barcelonins van empatar a nou en el partit d’anada a la piscina dels vallesans, però en la tornada s’han vist superats.

El Mediterrani no pot amb l’atac vallesà

Els santsencs no han pogut aturar l’efectivitat del Sabadell en el primer quart i això ha marcat el desenvolupament del partit. El 2 a 6 del primer parcial ha deixat l’eliminatòria gairebé sentenciada. La dinàmica ha continuat igual en el segon període i el Mediterrani ha vist com els vallesans s’han escapat en el marcador. A la mitja part el resultat ha estat de 3 a 10.

El Sabadell no dona opció

A la represa els santsencs han millorat defensivament i això, combinat amb la lògica relaxació dels vallesans, ha fet que el parcial del tercer quart fos d’empat a dos. En l’últim quart el Sabadell ha tornat a prémer l’accelerador i no ha donat opció al Mediterrani, que s’ha enfonsat. El parcial d’1 a 5 ha servit per tancar un marcador de 6 a 17.