Els Gòtics Rugby Club han empatat davant els XV Babarians Calvià a 23. Els barcelonins han començat guanyant, però els balears han reaccionat i no ha estat fins a última hora que els Gòtics han aconseguit l’empat. Tot i l’empat continuen líders del grup de descens de la Divisió d’Honor B.

Els Gòtics, de més a menys

Els Gòtics han començat anotant gràcies a un assaig espectacular de Theo Lavalle, que ha bloquejat un xut i després ha corregut 20 metres per obrir el marcador. Els Babarians han retallat diferències amb un assaig de Juan Manuel Seoane, però un xut a pals transformat per Ramon Díaz ha col·locat el 10 a 5 en el marcador. En el tram final de la primera part dos xuts a pals transformats per Francisco Loza han permès els balears capgirar al marcador i marxar al descans amb 10 a 11 favorable.

Empaten a última hora

Els Babarians han començat la segona part amb la mateixa empenta que han acabat la primera. Dos assajos de Lucas Daniel Lastra i Jordi Llorca han situat el marcador amb un 10 a 23. Els balears encarrilaven el partit. Els Gòtics han intentat la reacció i dos xuts a pals transformats per Victor Amoroux han retallat la diferència a set punts, 16 a 23. Els barcelonins han cregut que encara era possible no perdre el partit i un assaig de Pierre Comps a l’última jugada del matx ha significat l’empat a 23 final.