Barcelona

El Barcelona ho ha intentat, però no ha pogut remuntar a la piscina del Mladost de Zagreb i ha quedat eliminat en els vuitens de final de l’Eurocup. Els barcelonins, que van perdre el partit d’anada per dos gols, han tornat a ensopegar aquest cop per 7 a 6.

Un quart per a cada equip

El Mladost de Zagreb ha començat marcant el ritme del partit. Els croats han superat els barcelonins en el primer quart amb un parcial de 3 a 1. En el segon quart la dinàmica s’ha girat com un mitjó i el Barcelona, millor en defensa i també en atac, li ha tornat el parcial al Zagreb. Per tant, el marcador al descans ha estat de 4 a 4. Tot quedava obert per a la segona part.

El Barcelona, eliminat d’Europa

El Barcelona ha vist com al tercer quart se li complicava l’eliminatòria, ja que el Mladost se l’ha endut per 2 a 1. Això volia dir que en l’últim i definitiu quart els barcelonins havien de guanyar per tres gols per seguir endavant a Europa. No ha estat possible, ja que en aquest període els cenebistes només han pogut empatar a un. El 7 a 6 final deixa fora el Barcelona de l’aventura europea.