CN Catalunya suspèn Combo
@CNCatalunya

La Junta Directiva del Club Natació Catalunya ha decidit suspendre la setena edició del Combo CNC Swimming Barcelona, que havia de disputar-se el 30 de maig. La prova d’aigües obertes es feia entre la platja de la Barceloneta i la del Somorrostro. L’actual situació d’estat d’alarma provocat pel coronavirus ha fet que els responsables del club gracienc hagin decidit anul·lar la prova.

Primer, la seguretat

En el comunicat publicat al web del club, els directius consideren que, després de reunir-se amb la divisió d’aigües obertes del CN Catalunya, “hem procedit a analitzar la situació actual i l’evolució incerta de la pandèmia. Considerem que la protecció de la salut de tots els nedadors, organitzadors, serveis i familiars és prioritat absoluta, per la qual cosa hem decidit la suspensió de la VII edició”.

Malgrat aquesta suspensió, des del club gracienc confien poder organitzar la prova l’any 2021 en la setena i vuitena edició de la Combo CNC Swimming Barcelona 2021 i que, en tot moment, “ho farem sota la premissa de garanties de seguretat necessàries i, sobretot, amb el bon estat de salut de nedadors i resta de persones implicades”.

Nedadors al Combo CN Catalunya
@CNCatalunya

Què han de fer les persones inscrites al Combo

Un cop confirmada la suspensió de la prova, ela directiva del “Cata” també ha donat a conèixer com es resoldrà tot allò relatiu a les inscripcions, que es mantindran per a la propera edició. En cas que algun dels participants inscrits no hi pogués participar, li serà retornat l’import de la inscripció. Això sí, des del club mantenen “l’oferiment d’entrada gratuïta als ja inscrits per gaudir de les nostres instal·lacions a partir que es reobrin un cop superada aquesta pandèmia”.

El comunicat del club acaba amb paraules d’agraïment a “tots aquells que han dipositat la seva confiança en aquest esdeveniment i ens comprometem a mantenir-vos convenientment informats, com també estem convençuts que amb la nostra responsabilitat i compromís que aportem cadascun de nosaltres, sortirem d’aquesta situació“.