Espanyol
font Foto: @RCDEspanyol

L’Espanyol ha posat en marxa una inciativa que mostra la vessant més solidària del club. A causa de la crisi sanitària del coronavirus, vol estar al costat dels socis més grans i els que tenen problemes de mobilitat.

L’Espanyol, al costat dels socis més necessitats

L’Espanyol ofereix una xarxa de serveis d’acompanyament als socis majors de 75 anys i als socis amb abonament a la zona de discapacitats a l’RCDE Stadium. El projecte consisteix a formar parelles de socis mentre duri aquesta pandèmia. La iniciativa és que un soci major de 75 anys o un amb discapacitat i que requereix ajuda tingui un altre soci per assistir-lo.

Els socis que vulguin participar en aquest projecte hauran de viure a la mateixa localitat o a prop dels socis que necessitin ajuda. D’aquesta manera, els socis més vulnerables podran gaudir d’un servei d’acompanyament telefònic, així com, si ho necessiten, fer-los arribar productes de primera necessitat alimentaris o de farmàcia per evitar que hagin de sortir de casa.

Un projecte de club

Aquest projecte solidari és una col·laboració de la Fundació RCDE, els Voluntaris RCDE i la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol. Aquells socis que s’hi vulguin apuntar ho han de fer mitjançant el correu electrònic marketing.social@rcdespanyol.com (habilitat per a la gent gran). Aquest col·lectiu de socis podrà posar-se en contacte amb el club per sol·licitar l’ajuda. En el correu electrònic s’hi ha d’especificar el número de soci, nom i cognoms, telèfon i localitat de residència.