fifa

David López i la UA Horta han estat els finalistes de la primera edició del torneig del videojoc FIFA organitzat a les xarxes socials per 3div5 E-Sports. Els hortencs han perdut a la final contra la Pobla de Mafumet, representada per Iván Ribeiro, el guanyador del torneig.

De la gespa a la videoconsola

El futbol està aturat en totes les categories a causa de la pandèmia del coronavirus. Ara mateix és impossible veure un partit en un camp de futbol, però això canvia quan parlem de veure futbol virtual. Tots els equips del grup cinquè de la Tercera Divisió s’han apuntat a jugar un torneig del FIFA. Cada equip té un jugador que el representa i els quatre equips barcelonins -Sant Andreu, Europa, Horta i Sants- hi han participat participen.

El Sant Andreu cau als quarts

El Sant Andreu, amb Ramon Terrats com a representant, ha arribat als quarts de final després de superar la fase de grups i ha quedat eliminat per Iván Riviero, de la Pobla de Mafumet. L’andreuenc només ha perdut un partit en tot el campionat, però ha estat el decisiu.

 Grup A

En aquest grup, l’Europa ha estat el representant barceloní i, amb tres derrotes, Guillem Castell no ha passat a vuitens de final.

Grup B

En aquest grup, el Sants ha estat el representant barceloní. El jugador Sergio Navarro ha perdut dos partits i n’ha empatat un i tampoc no ha passat ronda.