L’OpenWater Combo del Club Natació Catalunya és una prova d’aigües obertes que surt de la platja de Sant Sebastià, passa per la de la Barceloneta i acaba a la del Somorrostro. La competició, que es va ajornar el mes de maig passat per motius climatològics, s’ha disputat avui al litoral barceloní.

270 nedadors i una gran festa

Els organitzadors de la cursa destaquen que, per sobre de tot, l’OpenWater Combo és una prova no competitiva i en la qual el més important és la diversió. Una bona mostra és el bon ambient que es respira tant a la sortida com a l’arribada. Durant la cursa, això sí, tothom intentat aconseguir els seus objectius: millorar la marca personal, guanyar algun company o, com a mínim, arribar a la línia de meta.

Open Water Combo CN Catalunya

A més de competir de manera individual, els nedadors ho podien fer per equips. Es sumaven els quatre millors registres de cada grup i, per tant, els participants podien competir en les dues modalitats a la vegada.

Els premis estaven dividits en diferents categories, des del més petits de 12 anys fins als majors de 60.  En total, una vintena de premis que han rebut els guanyadors, a més, de diversos regals i obsequis del CN Catalunya i dels patrocinadors de la prova.

Les classificacions

categoria masculina

1 – Gerard Alemany (Radikal Swim) 21:40

2- Mario Guillen (CN Terrassa) 22:09

3 – Albert Cortés (CE Dir) 22:25

categoria femenina

1 – Clara Gabriel (CN Sabadell) 24:36

2 – Mónica de la Encina (CN Atlètic-Barceloneta)

3 – Mireia Flores (Arriba con ella)