Entrenaments virtuals als clubs
@hortaesportiva

Els protocols que han posat en marxa l’Agència de Salut Pública i l’Ajuntament de Barcelona en relació amb l’emergència sanitària de la covid-19 ha fet que totes les instal·lacions esportives i clubs de la ciutat hagin tancat. Alguns, però, continuen funcionant en línia i han iniciat diverses sessions d’entrenament virtuals mitjançant les xarxes socials.

Rutines i consells virtuals

Els clubs esportius, que han hagut de tancar les instal·lacions, han vist com els seus abonats no podran fer cap tipus de pràctica esportiva. Els responsables de les entitats esportives, però, han buscat solucions al problema i clubs com el Natació Barcelona o la UE Horta ofereixen activitats mitjançant els seus perfils a les xarxes socials. D’aquesta manera volen evitar imatges com les que s’han vist aquests primers dies de confinament en què molta gent ha anat a les platges de la ciutat a practicar esport.

Mesures de compensació

A més de les sessions o classes virtuals, els clubs també estan tenint en compte el fet dels pagaments o quotes. És el cas del Club Natació Poble Nou que ha decidit no girar cap rebut als seus abonats i estudien la manera de compensar el temps que les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal de Can Felipa o de la Mar Bella estiguin tancades.