Chus Martín, tècnic del primer equip de waterpolo del Club Natació Atlètic-Barceloneta, ha estat el convidat de ‘btv esports’ aquest divendres, 24 d’abril, a les 18 h. Degut a l’estat de confinament per la crisi del coronavirus, l’entrevista s’ha fet a través d’Instagram, @btvesports.

Repàs de l’actualitat amb Chus Martín

Un cop la Federació Espanyola de Natació ha decidit que les Lligues Premaat de waterpolo (Divisió d’Honor masculina i femenina) no tornaran a disputar-se hem parlat amb l’entrenador de l’equip líder de la categoria masculina, l’Atlètic-Barceloneta. Martín considera que “un cop acabada la lliga, ara per ara, ens dona igual la la classificació. Entenem que som els líders, però guanyar un títol d’aquesta manera tindria poc valor. ”

Respecte a la continuïtat de la Len Champions League (en la qual els mariners són líders i estan classificats per a la final a vuit), l’entrenador mariner considera que “ens agradaria que es pogués disputar la fase final al juliol o a l’agost. En canvi, fer-ho al desembre, com en el cas de l’handbol, crec que no seria just ja que seria una nova temporada amb canvis en els equips i plantilles diferents a les del curs actual. ”

Preguntes per al tècnic

L’entrevista, que s’ha pogut seguir en directe a través del canal d’Instagram, @btvesports, ha estat conduïda pel periodista Carles Alcoyent, especialista en esports aquàtics de betevé. A més, els seguidors han pogut fer preguntes a Chus Martín a través del nostre canal d’Instagram o del nostre Twitter. Entre elles, una que li comentava si tenia ganes de tornar a la rutina diària d’anar a la piscina de Sant Sebastià. Martín reconeix que “tinc moltes ganes de tornar-hi, però sabem que encara queda molt i quan ho fem la situació serà molt diferent a l’actual.”

Els clubs actius a les xarxes socials

La situació situació de confinament que viu el país ha fet que tots els clubs de natació i altres modalitats hagin hagut de tancar les seves instal·lacions. Això, però, no ha estat impediment perquè aquestes entitats hagin continuïtat oferint serveis als seus socis i abonats. Ho ha fet mitjançant les xarxes socials a través de classes dirigides, entrenaments en línia o concursos de tot tipus. Tot seguit, us en mostrem alguns exemples.