El CN Atlètic-Barceloneta ja s’ha classificat, matemàticament, per a la final a 8 de Gènova. Els de Chus Martín han aconseguit aquesta fita després de superar el Jadran Carine per 12 a 6. Els mariners sumen 25 punts, 12 més que el Jadran, que ocupa la quarta posició, quan només queden 12 punts per jugar. En cas d’empat a la classificació, el conjunt de la Barceloneta seria el quart per la diferència de gols. A més a més, mantenen el lideratge del grup, amb un punt més que el Jug Dubrovnik.

El Jadran només aguanta un quart

El Jadran montenegrí no ha estat capaç d’entrar en el partit perquè els de Chus Martín han imposat la bona defensa i l’encert de cara a la porteria contrària. Al primer quart, el parcial ha estat de 3 a 2 favorable als locals, però gràcies a un gol dels montenegrins en el tram final. En el segon període Felipe Perrone s’ha erigit com el jugador important que és i, amb tres gols, ha estat el màxim golejador del matx, empatat amb el també mariner Mike Bodegas. L’equip ha deixat el Jadran a un gol per un parcial de 4 a 1. El 7 a 3 deixava l’enfrontament molt encarrilat.

Es mantenen les diferències a la segona part

L’Atlètic-Barceloneta ha sabut mantenir les diferències fins al final de l’enfrontament. Al final del tercer període s’ha arribat amb 10 a 5 (3-2 en el parcial) per als mariners i en l’últim, amb predomini de les defenses, ha acabat amb el resultat final de 12 a 6 (2-1 en l’últim parcial). El proper partit de l’Atlètic-Barceloneta serà el 10 d’abril contra el Sintez Kazan rus, últim classificat del grup, un altre cop a la piscina de Sant Sebastià.