Champions handbol

El FC Barcelona d’handbol s’ha classificat per a la Final Four de Colònia després de la decisió de la EHF d’anul·lar els partits de quarts de final, en què el Barça estava classificat, per problemes de calendari. D’aquesta manera, el màxim responsable de l’handbol europeu ha dictaminat que per jugar la final a quatre es basa en el rànquing dels dos millors equips que es van classificar en el grup A i B de la fase de grups: Barça, París Saint-Germain, THW Kiel i Telekom Veszprém.

La Final Four es disputarà a Colònia al desembre

La EHF va anunciar que la final a quatre de la Champions quedava suspesa pel coronavirus. La nova data que va donar la Federació Internacional va ser per al 28 i 29 de desembre a Colònia, la mateixa seu on estava prevista. Així doncs, una competició que s’havia de jugar a finals de maig, que més tard es va suspendre per a l’agost i finalment queda encaixada a finals d’any, amb els quatre equips decidits. Ara caldrà saber si les autoritats sanitàries d’Alemanya permeten o no públic a la final, un dubte que es resoldrà amb l’evolució de la pandèmia en aquell país.

El club blaugrana va acabar primer del seu grup amb una ratxa història de 13 victòries consecutives i no guanya el títol des de l’any 2015. Els blaugrana són l’equip que més vegades ha estat campió amb un total de 9 trofeus.