L’Horta ha perdut 2 a 0 davant el Cerdanyola al Municipal de les Fontetes. Els hortencs, que havien perdut els darrers tres partits de lliga, volien canviar la dinàmica negativa per tal d’optar a mantenir les opcions de sortir de la zona de descens fins al final de temporada. Amb aquesta derrota, el conjunt hortenc veu reduïdes les seves opcions, i es queda a l’onzena plaça, a l’espera del que faci el Banyoles, que és últim amb un punt menys. El Cerdanyola es col·loca primer, a l’espera també del que faci el seu rival directe per a la primera plaça, el Girona B, tots dos empatats a 29 punts.

El Cerdanyola porta la iniciativa i marca

El partit ha començat amb un gol matiner del Cerdanyola: Servetti ha rematat de cap al segon pal una bona centrada d’Aliaga. El matx ha començat trencat, però el Cerdanyola ha imposat el seu joc després del gol, i al minut 18 ha reclamat un penal del porter de l’Horta, Víctor, sobre Javi López que l’àrbitre no ha considerat. L’Horta intentava despertar, i ha estat al mateix minut 18 quan Cristian, amb un xut bombejat des de tres quarts de camp, ha provat el porter Manu, que estava una mica avançat de la seva porteria. Amb el domini del joc, el Cerdanyola ha intentat fer el segon. De nou Servetti n’ha estat punt de fer un altre de cap al minut 29, però Víctor, atent, l’ha refusat.

Amb un Angoy molt actiu a la banda tècnica, els hortencs han intentat posar-se dins del partit, i al minut 35 Eric Ruiz ha tingut un mà a mà amb Manu a la punta dreta de l’àrea petita, però el porter cerdanyolenc l’ha refusat. Ha estat en aquesta mateixa jugada quan el Cerdanyola ha aprofitat per muntar un contraatac ràpid que ha finalitzat Kevin amb un bon xut des de fora de l’àrea per fer el segon gol.

La primera meitat ha acabat amb una altra ocasió clara d’Eric Ruiz per part de l’Horta, amb un xut massa creuat des del cantó dret de l’àrea, al minut 42.

L’Horta no acaba d’enganxar-se al partit

La segona meitat ha estat intensa, però sense gaires ocasions. El conjunt cerdanyolenc ha portat la iniciativa i l’Horta ho ha intentat en alguna ocasió aïllada. La més clara: la que ha tornat a tenir el capità Eric Ruiz al minut 57 des del cantó dret, que ha estavellat al cos del porter. El Cerdanyola, ben posicionat, s’ha defensat bé des del darrere. Al minut 64 els hortencs ho han tornat a provar amb una ocasió d’Aumatell, que Manu ha aconseguit refusar sense gaires problemes.

El Cerdanyola també ha tingut alguna ocasió per acabar de sentenciar. La més clara: una jugada combinada al minut 80 que el porter, Víctor, ha estat atent per aturar. Al conjunt cercanyolenc no li ha fet falta fer molt més, i sense ser molt superior ha controlat el partit per quedar-se amb els tres punts.