Barça femení
@FCBfemeni

El Barça ha tornat a disputar un partit de Lliga després de l’aturada per seleccions i ho ha fet amb una victòria treballada sobre l’Eibar (0-3). El conjunt blaugrana ha hagut de suar de valent per imposar-se a un dels equips revelació de la temporada. Les jugadores de Lluís Cortés continuen líders i ja tenen la mirada posada en el pròxim partit de Champions.

Poca fluïdesa en atac

En la prèvia del partit, Lluís Cortés destacava que l’horari del duel, a les 10.30 h del matí, i la gespa artificial serien factors clau. Raó no li faltava. Quan només s’havien disputat dos minuts, ha arribat el primer contratemps per a l’Eibar. La portera titular, Noelia Garcia, ha patit una lesió al turmell i ha hagut de rebre assistència mèdica per sortir del terreny de joc. Una acció que ha deixat un ambient fred sobre Unbe. Tot i això, el conjunt basc s’ha refet i ha complicat les coses a les de Lluís Cortés.

El Barça, conservador i poc atrevit, ha intentat trencar la teranyina defensiva de l’Eibar, però sense sort. Però a les blaugrana, recursos no els falten i al minut 25 han obert la llauna. Melanie Serrano ha engaltat un refús a la frontal de l’àrea que ha entrat per tot l’escaire, inapel·lable per a la portera Malena. A partir d’aquí, l’Eibar ha intentat estirar les línies i ha aprofitat la velocitat en atac de Kgatlana.

@SDEibar

Del possible empat a un al 0 a 2

A la represa, el Barça ha entrat al terreny de joc amb més intensitat en atac, tancant totes les jugadores a camp contrari. Amb el pas dels minuts, el conjunt basc ha estirat línies i ha gaudit de dues arribades gairebé consecutives. En la segona acció, Kgatlana, la jugadora més destacada de l’Eibar, ha obligat a intervenir Sandra Paños.

Al minut 62, Alèxia ha tingut el segon gol a les botes, però el seu xut l’ha aturat magistralment Malena amb les cames. El partit ha entrat en una fase d’anades i vingudes, la qual cosa ha provocat la creació d’espais a la defensa blaugrana. Això ho ha aprofitat l’Eibar per buscar l’empat. El conjunt basc ha tingut l’ocasió més clara del partit, en un xut de Kgatlana que ha marxat fregant el primer pal. I del possible empat a un s’ha passat al 0 a 2. Malena ha aturat en primera instància el xut de Jennifer Hermoso, però Mariona, molt atenta al refús, l’ha aprofitat per marcar el segon.

En els darrers compassos del matx ha arribat la sentència blaugrana. Hermoso ha aprofitat una centrada mil·limètrica de Mariona per situar el definitiu 0 a 3 a Unbe.