El CE Mediterrani ha empatat a nou a la piscina del CN Sabadell en l’anada dels vuitens de final de l’Eurocup de waterpolo. Els homes entrenats per Jahzeel Martínez han jugat un bon partit i tot es decidirà a la tornada a la piscina santsenca.

El Mediterrani ha començat bé i s’ha imposat en el primer quart per 1 a 2. Els homes entrenats per Jahzeel Martínez han mantingut el nivell en un segon quart molt igualat amb un empat a dos en el marcador. A la represa, però, el Sabadell ha sortit millor i disposat a capgirar el marcador. La defensa santsenca no ha estat encertada i un parcial de 5 a 3 ha posat per davant els vallesans. En el darrer quart, el Medi ha tornat a ser protagonista per empatar el partit a nou i deixar-ho tot obert per a la tornada a la piscina santsenca.