El CN Sant Andreu ha perdut a la piscina del Terrassa el primer partit de la segona fase de la Divisió d’Honor de waterpolo. Un cop aconseguida la salvació matemàtica, els homes entrenats per Juan Carlos Sanchón juguen per guanyar el títol de Lliga, però han perdut el primer partit per 15 a 13 a la piscina egarenca i ocupen el darrer lloc de la classificació.

Un mal segon quart condemna els andreuencs

El Sant Andreu ha començat molt bé i amb un parcial de 5 a 6 ha jugat de tu a tu contra un Terrassa que en el segon quart ha millorat en defensa i s’ha distanciat en el marcador amb un parcial de 5 a 2. A la represa els andreuencs han intentat capgirar el marcador i amb un parcial de 2 a 3 s’han plantat en el darrer quart amb opcions. Els locals, però, no han deixat espai a la sorpresa i amb un parcial de 3 a 2 s’han emportat el partit.

Només demanem respecte per la nostra feina.