Dembele

El Barça ha superat el Sevilla per 0 a 2 al Sánchez Pizjuán. Els gols de Dembelé i Messi col·loquen el Barça en disposició de lluitar per al títol del Lliga i pressionen el líder, l’Atlètic de Madrid. Precisament, el resultat aconseguit pels homes entrenats per Ronald Koeman és el que necessiten dimecres a la Copa per igualar l’eliminatòria contra els andalusos.

Dembelé obre la llauna

El partit ha començat amb un Barça dominador i un Sevilla que esperava la seva oportunitat al contraatac. Els dos equips, còmodes amb el seu rol, han buscat la porteria rival, però els homes entrenats per Ronald Koeman han dominat bé i després d’un parell d’avisos, Dembelé, després d’una passada en profunditat de Messi, ha marcat el primer. El francès ha estat molt actiu per ser un malson per a la defensa andalusa a la primera part.

Messi sentencia

En la segona part, els homes entrenats per Ronald Koeman han continuat dominant i gaudint d’ocasions, però el Sevilla podia empatar en qualsevol moment. Dest ha estavellat una pilota al pal i a les acaballes, Messi, en una jugada individual després d’una passada l’Ilaix, ha marcat el definitiu 0 a 2 que manté viu al Barça en la lluita per al títol. La nota negativa del partit han estat les lesions. Piqué ha sortit amb molèsties, Araujo s’ha torçat el turmell i Pedri, pendent de proves, s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït.