El CN Barcelona haurà de remuntar per tal de classificar-se per als quarts de final de l’Eurocup de waterpolo. Els barcelonins han perdut per 9 a 11 contra el Mladost de Zagreb en partit de vuitens disputat a Girona per una sanció dels barcelonins.

Partit igualat

El matx ha estat molt igualat, tal com s’esperava, i durant els dos primers quarts no hi ha hagut grans diferències entre els dos conjunts. El primer parcial l’ha guanyat el Mladost per 1 a 2 i el segon ha acabat amb triomf local per 3 a 1. Al descans s’ha arribat amb un mínim avantatge dels de Víctor González, 4 a 3.

El Mladost Zagreb decideix al final

El conjunt croat ha estat capaç de treure màxim profit de les seves ocasions, sobretot al tercer i a l’últim quart, quan ha aconseguit un petit avantatge. De dos gols en el tercer, 5 a 7, i de tres en l’últim, 6 a 9. Konstantin Kharkov ha estat el màxim golejador del matx amb quatre gols. El Barcelona ha pogut retallar distàncies, però al final s’ha acabat amb el 9 a 11 que deixa l’eliminatòria complicada pels barcelonins.