catalunya

El CN Catalunya ha començat la segona fase de la Divisió d’Honor de waterpolo amb una victòria contra el Waterpolo Navarra per 13 a 8. Els graciencs lluiten en el grup D per mantenir la categoria i gràcies a aquests tres punts se situen líders amb un partit més que Mataró i Canoe.

De mica en mica s’omple la pica

Tot i l’igualat en el marcador a la piscina Sant Jordi, el CN Catalunya ha persistit i ha anat ampliant diferències en un partit igualat on els de Tato García han estat superiors. Després d’un primer quart amb empat a 2, els graciencs han jugat un molt bon segon quart amb un parcial de 4 a 2. Una diferència que ja no han abandonat. Després del descans, el Cata ha continuat fort en defensa per marcar un parcial de 3 a 2 que gairebé sentenciava el partit. En el darrer quart, els graciencs no han permès cap relaxació per repetir un parcial de 4 a 2 que el col·loca líder de grup.