L’Europa visitava un dels camps més complicats de la categoria, el Municipal de les Fontetes. L’equip de Toni Carrillo només havia perdut tres partits a casa, contra els tres primers classificats. Els verd-i-blancs han seguit amb la bona dinàmica de resultats a casa i s’han imposat a l’Europa per 3 a 2.

Dos gols matiners locals condemnen els graciencs

El partit ha començat amb un gol en pròpia porta de l’Europa en el primer minut. A partir del gol, els escapulats han començat a mostrar la seva millor versió, i poc després han disposat d’una ocasió molt clara per empatar el matx. Però en la jugada següent l’equip local ha ampliat distàncies i ha posat el 2 a 0 al marcador. Un centre de Manso des de la dreta l’ha rematat Javi López a l’interior de l’àrea amb un xut imparable pel porter visitant. En el minut 20, els verd-i-blancs han enviat una pilota al travesser amb un xut des de la frontal de l’àrea de Roger.  Quatre minuts abans del final del primer temps els escapulats han escurçat distàncies gràcies a un gol de Jordi Cano. S’ha vist una primera part molt disputada, en què tots dos equips han buscat a la desesperada la porteria contrària. Però l’efectivitat de l’equip de Toni Carrillo ha fet que s’arribés al descans amb el resultat de 2 a 1.

La insistència de l’Europa no té recompensa

A la represa l’Europa ha sortit molt intens i ha posat traves als locals, però les primeres ocasions han estat per a l’equip local. Primer amb una arribada des de l’esquerra de Javi López, i després amb un xut des de la frontal de Servetti que ha salvat Priego amb una gran parada. Tots dos equips estaven disposant de moltes oportunitats per ampliar el marcador, però no ha estat fins al 82 quan Jordi Cano ha empatat el partit amb un gran gol de falta que ha entrat per l’escaire. L’alegria dels graciencs ha durat poc. Tres minuts després, els locals han tornat a estar al davant amb un gol de cap de Àlex Torres. Els de David Vilajoana ho han seguit intentant fins al final, però no ha pogut ser. El matx ha acabat amb la victòria dels locals per 3 a 2. Amb aquest resultat, els escapulats es mantenen quarts i en posicions de play-off però només a un punt del cinquè classificat, el Vilafranca.