abelardo
@RCDEspanyol

L’Espanyol visitarà aquest diumenge a les 16 h el camp del Valladolid, un partit que tornarà a ser una final per als blanc-i-blaus. Un triomf dels d’Abelardo faria entrar els castellans a la lluita per la salvació.

Abelardo elogia l’estructura defensiva dels castellans

Després de la derrota al camp del Wolverhampton a l’Europa League, l’Espanyol torna a la Lliga. Abelardo ha dit que, tot i tenir poc temps per recuperar, els jugadors són conscients del que es juguen en cada partit de Lliga. De fet, el tècnic va insistir que els queden “finals” fins a acabar la temporada. El tècnic blanc-i-blau ha avisat que “serà un partit de molta tensió” i que “els detalls poden decidir el guanyador”. L’entrenador ha elogiat el joc dels castellans. Ha dit que “són un equip molt organitzat”. Per Abelardo “són un equip sòlid i al qual és molt difícil fer un gol”. El tècnic ha assegurat que aquest diumenge “hem d’estar centrats defensivament” i fer un partit “com el del Sevilla per tenir opcions de guanyar”.

El Valladolid, el rei de l’empat

El Valladolid és l’equip de Primera Divisió que més partits ha empatat, tants com 11, i la seva dinàmica les últimes jornades no és del tot bona. Només ha guanyat un matx dels últims 12 que ha disputat. A la classificació té set punts més que els blanc-i-blaus i, per tant, si els d’Abelardo aconsegueixen la victòria sumarien un equip més en la lluita per la salvació. De fet, els castellans són el segon pitjor equip de la Lliga. El primer és l’Espanyol, com a local: només ha sumat 13 punts de 33 possibles.