El tècnic de l’Espanyol, Abelardo, ha explicat en roda de premsa que el més probable és que Raúl de Tomás no entri en la convocatòria per al partit contra el Valladolid. Abelardo ha remarcat que de moment no sap si RDT entrarà o no en la convocatòria però que encara és massa aviat.

RDT, amb poques opcions de jugar

Raúl de Tomás no està recuperat al cent per cent de la lesió a l’adductor dret i malgrat entrenar-se aquest divendres el jugador no té bones sensacions. Abelardo no vol arriscar i vol ser prudent per no perdre el jugador més dies. No serè fins després de l’entrenament d’aquest dissabte que se sabrà si entra o no a la convocatòria. El tècnic blanc-i-blau així ho ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit contra el Valladolid: “En principi, Raúl de Romás no entrarà en la convocatòria. Ahir no va tenir bones sensacions. Veurem què passa avui però és massa aviat. No volem arriscar i després no tenir-lo durant un o dos mesos”.

Una baixa sensible

Si finalment RDT no entra en la convocatòria serà una baixa molt sensible per al conjunt d’Abelardo. I és que el davanter és l’home gol de l’Espanyol amb un total de 5 dianes. El blanc-i-blaus s’hauran de sobreposar a la seva absència en un partit clau per la salvació.