L’Horta ha caigut davant el líder, l’Hospitalet, per 0 a 2 al Feliu i Codina. El conjunt de Nacho Castro ha rebut un gol en el primer minut de partit i un altre a les acaballes del matx. Amb aquest resultat, els hortencs es mantenen a la zona tranquil·la de la classificació, mentre que els riberencs continuen líders.

Gerra d’aigua freda al primer minut

L’Hospitalet no ha sortit a veure-les venir i ha trobat porteria en el primer minut de joc. A la sortida d’un córner, Diego ha avançat els riberencs al Feliu i Codina. Tot i aquesta gerra d’aigua freda en els primers compassos del duel, els hortencs han mantingut el guió inicial i han buscat la porteria d’Aliaga amb ràpides transicions i passades en profunditat. En diverses ocasions, la precipitació ha estat el pitjor rival de l’Horta. L’Hospitalet, per la seva part, no ha posat en dificultats Yamandú fins el darrer minut de la primera meitat. Christian Alfonso ha rebut una gran passada que l’ha deixat sol davant Yamandú, però el seu remat s’ha estavellat a la base del pal dret. Aquesta ocasió ha estat l’última dels primers 45 minuts i els visitants han marxat a vestidors amb una mínima avantatge.

L’Horta, incapaç de veure porteria

A la represa, l’Hospitalet s’ha tornat a topar amb el pal després d’un xut creuat d’Antonio López al minut 52. Novament l’Horta ha intentat apropar-se amb perill als dominis riberencs amb passades verticals i filtrades. Tot i això, la sensació de perill l’ha aportat en tot moment el conjunt visitant. L’Hospitalet ha perdonat la sentència en diverses ocasions. No ha estat fins el minut 86 que ha arribat el segon dels visitants. Ton Ripoll ha estat l’autor del segon gol després d’un remat que s’ha acabat introduint a l’interior de la xarxa amb l’ajuda de Yamandú. El porter hortenc ha estat el protagonista de la darrera ocasió clara del matx neutralitzant un u contra u amb el cos. Finalment, l’Hospitalet s’ha emportat la victòria per 0 a 2 del Feliu i Codina.