Partit intens a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tot i haver fet mèrits, l’Espanyol no ha pogut sumar cap punt, després de caure per 0 a 1 davant el Sevilla amb un gol al minut 85. Amb aquest resultat, les blanc-i-blaves continuen enfonsades en la darrera posició de la classificació.

Reacció de l’Espanyol per contrarestar el domini visitant inicial

Domini clar del Sevilla la primera mitja hora, en què el partit s’ha jugat pràcticament en totalitat al camp de les blanc-i-blaves. Només un xut de Kenni al quart d’hora, des de fora de l’àrea i sense perill, ha intentat canviar la dinàmica inicial. A punt ha estat l’Espanyol d’avançar-se en el marcador quan la japonesa Ayaka ha rematat de cap sola dins l’àrea un centre mil·limètric, però una bona aturada de la portera cedida pel Barça Cata Coll ha mantingut l’empat. Cinc minuts abans d’acabar la primera meitat, Cruz ha estat a punt de marcar a la sortida d’un córner, després d’un xut des de la frontal que ha sortit per poc. Tot i la insistència de les extrems visitants i diverses faltes laterals que Dossey ha refusat amb tranquil·litat, la primera part ha acabat amb les de Jordi Ferrón pressionant, però ni elles ni les andaluses han pogut desfer el 0 a 0 inicial.

El Sevilla s’alça amb la victòria en els minuts finals

La segona meitat ha començat amb una gran aturada de la portera de l’Espanyol, en una ocasió clara d’Uche, una de les més actives a la primera part. Dues aproximacions pràcticament seguides abans del minut 10, primer d’Ayaka, que l’ha tornat a tenir de cap, però ha rematat centrat; i després Baudet amb un xut des de la frontal, que ha sortit per sobre la porteria sevillana. L’entrada d’Elena Julve, de l’Espanyol, ha ajudat l’equip a obrir-se i fer mal per les bandes en els millors moments de les blanc-i-blaves, però les sevillanes han estat a punt de marcar amb un remat de xilena a la sortida d’un córner. Ocasió més clara fins que cinc minuts d’acabar el temps reglamentari Ana Franco, suplent d’inici, ha rebut sola dins l’àrea un centre des de la banda que, amb sang freda, ha aprofitat per avançar les andaluses en el marcador. Al final, victòria del Sevilla contra un Espanyol que ho ha intentat, però no ha estat suficient per aconseguir trencar aquesta mala dinàmica de resultats.