L’entrenador del Barça, Quique Setién, s’ha mostrat molt satisfet per la victòria davant l’Eibar en roda de premsa. Setién ha remarcat que sempre està tranquil, ja que creu que, tot i que encara queden coses per millorar, l’equip surt reforçat després de guanyar per 5 gols a 0, amb l’afegit que un futbolista com Messi n’hagi marcat quatre.

Reforç positiu necessari

Respecte a la mocadorada prèvia al partit en contra de Bartomeu i de la junta directiva, Setién ha tret ferro a l’assumpte: “Als jugadors, igual que a mi, ens interessa competir i jugar a futbol. Ets conscient del que passa i del que pot passar, però la gent s’aïlla i la realitat és que el que ens interessa és preparar els partits bé. El soroll mediàtic del voltant no el podem controlar“. El tècnic càntabre s’ha mostrat encantat amb l’activació després de pèrdua i amb la quantitat de pilotes que s’han recuperat, ja que considera que ha estat un espectacle. “Hem fet un partit que necessitàvem. Ens reforça guanyar per cinc gols i que un futbolista tan important com Messi en faci quatre significa un reforç positiu per al que ens espera”.

Sobre el nou fitxatge, Martin Braithwaite, Setién ha elogiat la feina del danès en els 20 minuts que ha competit. “Ha fet més del que esperava. Amb sinceritat, crec que hem fet un fitxatge extraordinari i que s’adaptarà perfectament al que necessitem. Avui ha participat en els dos últims gols. Veu bé l’espai i entén bé el futbol“, ha destacat Setién.

Setién elogia Messi

El protagonista de la victòria del Barça sobre l’Eibar ha estat Leo Messi anotant quatre gols. El tècnic, Quique Setién, ha remarcat que l’argentí “és un futbolista molt intel·ligent i que sempre busca les opcions clares on poder rebre”. El càntabre ha afegit que l’aparició vertiginosa que sempre té Messi a l’àrea, amb conduccions o arribades, és molt complicada d’aturar i detectar.