La mocadorada que els aficionats han dedicat a la directiva en la prèvia de la victòria blaugrana sobre l’Eibar no és la primera que es veu al Camp Nou. Els socis i aficionats han fet palès el seu malestar més d’una vegada al feu blaugrana.

Nuñez i Van Gaal acaben guanyant la Lliga

El 13 de desembre del 1998, el Barça va perdre per 1 a 3 davant un Vila-real que tot just debutava a Primera Divisió. La derrota va acabar d’empipar uns seguidors que havien vist com l’equip queia eliminat a la fase de grups de la Champions i tenien la Lliga complicada. Però el Barça de Van Gaal es va refer i va acabar guanyant aquella Lliga.

Gaspart i segona mocadorada de Van Gaal

El 15 de desembre del 2002, amb Van Gaal vivint la seva segona època com a entrenador blaugrana, el Barça va perdre per 0 a 3 amb el Sevilla. La derrota va deixar l’equip a 16 punts del líder i que va acabar amb una gran mocadorada i xiulets a l’estadi contra Joan Gaspart. Aquella temporada l’equip va acabar sisè.

Laporta i el final d’una època

Joan Laporta també es van endur una mocadorada. Es va iniciar després d’empatar sense gols amb el Getafe i va seguir als vomitoris de l’estadi. Era el final del Barça de Rijkaard i Ronaldinho i va coincidir amb el mític “Al loro!” que l’expresident va pronunciar en un congrés de penyes.