No hi ha rival que pugui fer trontollar l’idil·li del Barça amb la Lliga aquest curs. Les de Lluís Cortés segueixen trepitjant sobre ferm després de vèncer un dels conjunts que més sòlids s’estan mostrant aquest curs: el Logronyo. En un escenari tan mític com Las Gaunas, les blaugrana han avisat en repetides ocasions Isabel que no tindria un partit fàcil. Primer Mariona, després Lieke Martens i Kheira Hamraoui han ensenyat les dents en un monòleg absolut de les visitants durant els minuts inicials.

Desfeta riojana

De res ha servit que l’àrbitre anul·lés una diana de la pitxitxi Jennifer Hermoso per fora de joc i que les de La Rioja col·loquessin una línia defensiva de cinc jugadores: a la mitja hora de partit Marta Torrejón ha obert la llauna. En una jugada a pilota aturada, la lateral blaugrana ha aprofitat l’ocasió per fer pujar el 0-1 al marcador. Alexia n’ha pres nota i un minut més tard ha ampliat la distància amb el 0-2.

Amb la línia defensiva logronyesa desfeta i una Sandra Paños que només ha tingut feina amb un xut llunyà d’Ida Gehai, ha arribat el tercer en els minuts psicològics (45′). La capitana Alexia ha repetit per marcar el seu quinzè gol aquest curs i un doblet en el seu compte particular.

Oshoala, sinònim de gol

A la represa, el Barça ha seguit amb la bona dinàmica i Oshoala ha trigat menys de 10 minuts a sentenciar el partit amb el 0-4. De nou, a pilota aturada en una jugada d’estratègia la nigeriana s’ha desfogat a gust per seguir en la lluita amb la seva companya Jennifer Hermoso per ser la màxima golejadora del curs.

No n’ha tingut prou l’africana amb una sola diana i al 70 ha rematat una centrada de Lieke Martens que ha acabar al fons de la xarxa. Al 89, ha anotat el 0-6 definitiu i ha igualat Hermoso com a pitxitxi de la Lliga al marcar el seu 20è gol en la competició regular.