Barça
@FCBarcelona_cat

El Barça ha guanyat l’Eibar per 5 a 0 en el partit de la 25a jornada de Lliga de la Primera Divisió. Per a aquest partit Quique Setién ha disposat l’onze inicial amb un 4-4-2, amb Ter Stegen a la porteria; en defensa, Semedo, Piqué, Lenglet i Junior Firpo; al mig del camp, Sergio Busquets, Rakitic, Arthur i Arturo Vidal, i al davant, Griezmann i Leo Messi.

El Barça sentencia gràcies a Messi

El partit ha començat amb un gol anul·lat a l’Eibar per fora de joc de Sergi Enrich. No s’havien jugat ni cinc minuts. El Barça ha tingut el domini del joc però no ha acabat de tenir profunditat en les arribades a l’àrea de Dmitrovic, fins que al minut 13 Messi ha fet el primer gol del Barça després d’una jugada individual de l’argentí. Arturo Vidal ha tingut el segon gol amb una doble rematada que ha tret primer Dmitrovic i el segon xut ha acabat al lateral de la xarxa. 10 minuts abans del descans Leo Messi ha fet el segon. Ha rebut una passada d’Arturo Vidal i amb un xut creuat amb l’esquerra ha superat Dmitrovic. El crac argentí no ha deixat respirar l’equip basc i tot seguit ha fet el hat-trick per a ell i per al Barça. Els blaugrana han pogut fer més gols abans del descans però no han estat prou encertats. 3 a 0 a la mitja part en un primer temps fluix pel joc i amb un Messi efectiu.

Debut de Braithwaite a la segona part

El segon temps ha començat amb un Barça creant perill, sobretot amb un xut de Rakitic que ha tret Dmitrovic. Al quart d’hora de la segona part Marc ter Stegen ha enviat a córner un bon llançament de falta de Cote. L’Eibar ha vist com l’àrbitre Soto Grado li ha anul·lat un altre gol, en aquest cas per joc perillós d’Arbilla. Ter Stegen ha salvat el primer de l’equip de Mendilibar en aturar un xut de De Blasis. Quique Setién ha fet debutar el nou davanter del Barça, Braithwaite, 20 minuts abans d’acabar, quan ha entrat per Griezmann. Messi ha buscat el pòquer en un llançament de falta que ha tret el porter per sobre del travesser. El quart de Messi ha arribat després d’una passada de Braithwaite que ha rebut l’argentí dins l’àrea petita. Leo ha fintat diversos xut fins que ha deixat el porter assegut per marcar a plaer. El cinquè ha estat d’Arthur, que ha aprofitat un rebuig del porter a un xut de Braithwaite. Maneta de gols i tres punts més per al conjunt blaugrana.