Carlos García Pont, vicepresident de l’Espanyol, ha volgut adreçar-se a l’afició perica en aquests moments de dificultats a causa de la pendèmia del coronavirus. Pont dona força i ànims i destaca la feina social tant del club com dels seus aficionats en aquests moments difícils i complicats.

Carlos García Pont destaca el valor de ser aficionat a l’Espanyol

Des de casa seva, però amb la imatge de l’RCDE Stadium de fons, Pont comença explicant que la imatge de l’estadi destaca els valors de l’Espanyol: “humilitat treball i ambició”. El vicepresident té un record per a tots aquells seguidors que pateixen a causa de la covid-19. El mandatari diu que “l’economia està aturada” i que és una incògnita saber quines conseqüències tindrà tant per al club com per a la societat en general. Això sí, García Pont diu que “els pericos estem donant exemple pel treball que estem fent de manera individual i col·lectiva”. El vicepresident ha donat ànims i força a l’afició i a la societat en general.

El mandatari blanc-i-blau ha dit que “tots hem de fer d’aquesta tragèdia una oportunitat per millorar la societat”. Per García Pont, la societat no pot prescindir dels pericos, ja que “sabem treballar amb humilitat i ambició per aconseguir els objectius“. El missage acaba amb un “molts ànims i a seguir treballant”.