@FCBarcelona_cat

El Barça ha passat per sobre del Mallorca amb comoditat en una nova exhibició de Leo Messi

, que ha signat tres dels cinc gols blaugrana. El conjunt d’Ernesto Valverde ha trenat una primera meitat impecable ofensivament i ha servit per encarrilar el matx, que ha finalitzat amb el resultat de 5 a 2.

Recital blaugrana a la primera meitat

Abans de l’inici del partit, Leo Messi ha ofert la sisena Pilota d’Or a l’afició del Camp Nou. Amb el xiulet inicial, el Barça ha entrat al partit amb molta intensitat, exercint una pressió asfixiant per dificultar la sortida de pilota del Mallorca. Quan només s’havien disputat sis minuts, Griezmann ha definit amb una subtil vaselina per obrir la llauna, després d’una gran cursa en solitari. L’autor de l’assistència ha estat Ter Stegen, que en suma dues aquesta temporada. El Barça no s’ha conformat i ha buscat amb insistència el segon. Deu minuts més tard, Messi ha enlluernat el Camp Nou amb una fuetada imparable des de fora de l’àrea que s’ha colat per l’escaire. Suárez ha buscat deixar la seva empremta al partit amb un gol, però primer s’ha topat amb el pal, en una gran jugada entre Messi i Sergi Roberto.

Tot seguit, ha arribat el gol del Mallorca per retallar distàncies. Al minut 35, un xut de Budimir, que prèviament ha rebotat en Lenglet, s’ha enverinat fins a entrar per l’escaire. El conjunt d’Ernesto Valverde ha mostrat la seva millor versió i dos gols consecutius abans del descans han sentenciat el partit. El 3 a 1 ha nascut dels peus de Leo Messi en el seu gol marca de la casa. Dos minuts més tard, Luis Suárez s’ha sumat a la festa amb un gol de videojoc. Una gran jugada amb diverses parets entre els jugadors blaugrana, que l’uruguaià ha finalitzat amb un cop d’esperó.

Domini aclaparador del Barça

El Barça ha continuat amb el seu recital creant constants ocasions de perill sobre la porteria de Reina. Precisament, Griezmann hauria pogut marcar el cinquè però el porter visitant ha tret una gran mà. El Mallorca no havia dit la seva última paraula i en el minut 63, Budimir ha retallat de nou distàncies, amb una rematada de cap a l’interior de l’àrea petita. Els blaugrana han continuat buscant amb insistència ampliar la renda de gols, amb diferents ocasions clares de Luis Suárez i Sergi Roberto. Però una vegada i una altra s’han topat amb un Reina molt inspirat. Només Messi ha estat capaç de foradar la porteria del Mallorca amb una rematada imparable que ha topat amb el travesser, però finalment ha acabat entrant, per establir el definitiu 5 a 2. Amb aquesta victòria, el conjunt d’Ernesto Valverde recupera el lideratge i les bones sensacions.