Leo Messi ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors després dir, durant l’entrega de la Pilota d’Or, que gaudeix molt més d’aquests premis ara ja que veu que el final de la seva carrera és cada cop més a prop. L’argentí diu que encara li queda corda i que no té cap intenció, ara per ara, de marxar del Barça.

15 anys a l’elit del futbol

Leo Messi, que el 2020 farà 33 anys, fa 15 anys que està jugant al més alt nivell. L’argentí va debutar oficialment amb el primer equip del Barça l’any 2004, quan només tenia 17 anys. Una dècada i mitja més tard, el jugador reconeix que comença a veure el final de la seva carrera esportiva, però afirma: “Encara tinc corda per estona, però tot depèn de com em trobi. Ara per ara, crec que estic en el millor moment esportiu i personal de la meva vida i, per tant, espero allargar-ho més anys”.

“Un contracte és només un paper”

Messi també ha volgut tranquil·litzar els seguidors del Barça pel que fa a la seva continuïtat. L’argentí, que acaba contracte el 2021, té una clàusula que li permetria marxar lliurement del Barça a finals d’aquesta temporada si ell vol. El 10 blaugrana, però, ha dit: “El meu amor i estima pel Barça va més enllà del que digui un paper o un contracte. Em quedaré al Barça sempre que em trobi bé i tot passa per aquí”.

L’homenatge musical a Messi