L’Espanyol visita aquest dissabte al migdia el camp del Madrid. Els blanc-i-blaus hi arriben en una situació força complicada a la Lliga i amb necessitat de sumar punts, però són conscients que el Santiago Bernabéu no és el camp més propici per esgarrapar alguna cosa positiva. Tot i això no renuncien a res.

Machín diu que treballen per aconseguir petits objectius

Pablo Machín, el tècnic blanc-i-blau, ha deixat clar a la roda de premsa prèvia al partit que el més important, deixant estar el camp, l’entorn i el rival, “és tornar a tenir sensacions d’equip competitiu”. L’entrenador ha dit que han treballat “per corregir els errors” i que està convençut que si “allarguem molts minuts els pocs minuts que hem tingut bons podem tenir possibilitats de guanyar”. El que fem és “marcar-nos petits objectius” per aconseguir “l’objectiu més gran”. S’ha refermat amb tot el que va dir a la roda de premsa de després del partit contra el Valladolid i ha dit que els jugadors són conscients del fons de les paraules que va dir.

Les novetats a la llista de convocats són Esteban Granero i Lluís López, en canvi, Víctor Sánchez sancionat n’ha quedat fora. Ferreyra tampoc no ha entrat a la convocatòria. El davanter continua a la recta final de la seva recuperació.