El tècnic de l’Espanyol, Pablo Machín, ha valorat en roda de premsa la derrota per 2 a 0 del seu equip davant el Madrid. Una derrota que manté l’equip blanc-i-blau en posicions de descens, però que ha servit per “canviar i millorar la imatge que teníem”, segons Machín.

Una millora de la imatge al Bernabéu

L’entrenador blanc-i-blau s’ha mostrat satisfet amb el treball del seu equip al Santiago Bernabéu. “Un dels objectius era donar la cara i agafar confiança a poc a poc. Hem donat la cara davant el millor Madrid de la temporada“, ha declarat Machín. Tot i això, el tècnic ha remarcat que és un resultat “que s’ha de valorar amb objectivitat, ja que la realitat és que no hem pogut puntuar, que era la nostra intenció”. Tot i no haver pogut sumar cap punt i continuar en posicions de descens, Machín es mostra confiat: “Podem salvar la categoria“, ha sentenciat.

Dues accions arbitrals polèmiques

Pablo Machín també ha fet referència a les dues accions polèmiques del partit: la segona groga no mostrada a Vinicius i un possible penal sobre Calleri abans del descans. “És inqüestionable que quan entrem a valorar criteris arbitrals, són ells els que tenen el seu propi criteri. Ens agradaria que estigués homogeneïtzat“, fent al·lusió a les jugades de la discòrdia. Respecte al penal, ha destacat que “l’empenta ha existit, però si no ha xiulat és perquè haurà considerat que no era suficient”. D’altra banda, Machín ha sentenciat fent referència a la segona possible targeta groga a Vinicius: “La targeta sí que crec que era més clara i que el 99 % de tots els criteris de gent que hagi vist el partit així ho pensarà“.