El Lima Horta ha aconseguit una important victòria a la pista de l’Advisoria Boet Mataró. Les hortenques s’han imposat per un clar 46 a 68.

Les barcelonines han marcat el ritme del partit des d’un bon inici. El parcial del primer quart 11 a 19 ha donat confiança a les de Sergi Manzano. Tot i això, les del Maresme han reaccionat en el segon període, que l’han guanyat, i han escurçat diferències en el marcador. A la mitja part el resultat era un ajustat 27 a 30.

Lima Horta assegura la victòria gràcies a la defensa

A la represa, el Lima ha sortit disposat a solucionar el partit i ha recuperat el control del partit i el ritme de joc. A l’últim i definitiu quart, les barcelonines hi han entrat amb 10 punts de d’avantatge. L’enfrontament estava encarrilat, només faltava acabar-lo d’arrodonir i les de Sergi Manzano han fet una magnífica defensa, les locals només han anotat sis punts, per endur-se la victòria per 46 a 68.

Aquesta victòria manté el Lima Horta cinquè a la classificació empatat a 17 punts amb el tercer i el quart classificat.