@RCDEspanyol

L’Espanyol no ha pogut sumar cap punt en la seva visita a l’estadi Santiago Bernabéu. El Madrid s’ha imposat al conjunt blanc-i-blau 2 a 0 amb gols de Varane i Benzema. L’equip de Pablo Machín continua enfonsat en posicions de descens i sense ensopegar amb la tecla.

Polèmica arbitral a la primera meitat

L’Espanyol ha sortit al Santiago Bernabéu molt ordenat i amb una idea de joc clara. Tot i això, el Madrid ha avisat als sis minuts amb una rematada de Vinicius que ha refusat un Diego López molt segur. El conjunt blanc ha aconseguit la possessió de la pilota i Benzema ha tornat a crear perill amb un xut que ha blocat el porter blanc-i-blau. Tot seguit, l’Espanyol ha gaudit de l’ocasió més clara de la primera meitat. Un cop de cap de Granero ha fet treballar de valent Courtois, que ha tret una mà magistral. Diego López ha continuat amb el seu particular recital amb una aturada a xut de Valverde. El porter blanc-i-blau no ha pogut evitar al minut 37 el primer del conjunt de Zidane. Varane ha creuat un gran rematada per situar l’ 1 a 0 al marcador. A punt ha estat de fer el segon cinc minuts més tard en un contracop de llibre entre Vinicius i Benzema, però ha tornat a aparèixer el porter perico. Els blanc-i-blaus han reclamat a l’àrbitre una possible segona targeta groga per Vinicius, que hauria significat la seva expulsió i un possible penal sobre Calleri en la darrera jugada de la primera meitat.

Benzema sentencia el partit

A la represa, el conjunt de Pablo Machín ha intentat capgirar el marcador però sense sort. Un Madrid molt vertical ha creat perill sobre la porteria de Diego López amb un Vinicius molt elèctric. Precisament, el brasiler ha deixat en safata una pilota per a Benzema, però al francès se li ha escapat la rematada per poc. Tot seguit, Pablo Machín ha fet debutar a la Lliga Pol Lozano en un escenari com el Santiago Bernabéu. L’Espanyol no s’ha apropat amb claredat a la porteria del Madrid, tret d’un tímid xut de Marc Roca que ha blocat Courtois. Els blanc-i-blaus han arribat vius als darrers minuts del partit, però Benzema ha acabat amb les esperances periques. El davanter francès ha caçat a l’interior de l’àrea una passada de Valverde per sentenciar l’enfrontament amb el definitiu 2 a 0. Tot seguit, Mendy ha vist la segona groga i el conjunt blanc s’ha quedat amb 10 jugadors en els instants finals. D’aquesta manera, l’Espanyol continua enfonsat en posició de descens.