La selecció catalana amateur ha debutat amb un empat a la Copa de les Regions UEFA. Catalunya i Extremadura han empatat a 0. Fins a 7 jugadors dels quatre equips barcelonins han sortit a l’11 titular de Toni Almendros.

Primera part sense un dominador clar

La primera part ha estat força igualada. Molt de respecte per part dels dos equips i això s’ha traduït amb molt de joc al mig del camp i poques ocasions clares de gol. Cap de les dues seleccions s’ha fet amb el domini. Això sí, ha estat Catalunya qui ha tingut les dues oportunitat més clares. La primera l’ha tingut el jugador de l’Europa, Sergi Pastells, però el seu xut ha sortit una mica massa creuat. La segona ha estat pel futbolista del Sants, Josele, que ha vist com la defensa extremenya rebutjava el seu xut.

Segona part amb més ocasions

La segona part ha començat amb una altra cara. El partit ha començat a jugar-se a les àrees. Catalunya ha estat la primera a crear perill. El jugador de l’Europa, Jordi Cano, ho ha provat des de fora l’àrea, però el porter extremeny ha desviat a córner. Després ha estat la selecció d‘Extremadura la que ha disposat d’un parell d’ocasions. Les oportunitats han seguit generant-se i aquest cop ha estat el futbolista del Peralada, Xavi Ferrón, qui ha estat a prop del gol. A les acaballes del partit ha estat l’Extremadura qui ha estat a punt de marcar mitjançant Javi Bernal.

Un cop acabat el partit hi ha hagut una tanda de penals que ha perdut la selecció catalana per 5 a 6. Aquesta tanda de penals serviria per decidir la selecció classificada per a la següent fase en cas d’un hipotètic empat a tot, després de disputar-se tots els partits.

Aquest dissabte la selecció catalana s’enfrontarà a l’Aragó, el tercer equip del grup dels catalans.