Koeman parla sobre el Barça

Ronald Koeman és un dels entrenadors que més ha sonat els últims anys per asseure’s a la banqueta del Camp Nou. L’exjugador del Barça i actual seleccionador d’Holanda va reconèixer fa uns mesos que tenia una clàusula en el seu contracte amb la federació holandesa per deixar el càrrec de seleccionador després de l’Eurocopa de l’estiu del 2020 si el Barcelona el cridava per entrenar-lo.

Ronald Koeman i la possibilitat d’entrenar el Barça

Koeman ha estat un dels protagonistes, juntament amb Robert Martínez, seleccionador belga, i Vicente del Bosque, exseleccionador espanyol, d’un acte per debatre sobre la figura de l’exjugador i exentrenador del Barça, Johan Cruyff. A més d’elogiar la figura de Cruyff, un dels punts d’interès ha estat saber de primera mà l’opinió de Koeman sobre la possibilitat de ser entrenador blaugrana. L’holandès ha dit que estava centrat en l’Eurocopa del 2020, en la qual participarà Holanda, però alguna referència hi ha hagut sobre la possibilitat d’aterrar al Camp Nou. Va dir que “entrenar el Barça no està a les meves mans” per després continuar dient que “si ve, ve, i si no ve, no ve”.

Robert Martíez elogia Messi

Robert Martínez també ha sonat diverses vegades per entrenar al Barça. El català, actualment seleccionar belga, ha elogiat Messi i ha parlat sobre la sisena pilota d’Or que ha guanyat l’argentí.