Ernesto Valverde ha sortit a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper aquest divendres a la tarda, un dia abans del partit que el barça jugarà al Camp Nou davant el Mallorca. El tècnic blaugrana ha reconegut que els punts contra els balears “són molt importants” i han de servir per confirmar les dues últimes victòries fora de casa, al camp del Leganés i de l’Atlètic de Madrid.

Valverde i la importància dels punts contra el Mallorca

Valverde ha explicat que “tenim la moral alta després de la victòria al Wanda” i que ara “l’equip està fort i no volem deixar d’estar-ho”. El tècnic ha explicat que “estem en un moment molt important de la temporada” i que l’equip sempre té “una obligació amb el resultat i el joc”. Ha dit que Gerard Piqué està bé i que Semedo i Jordi Alba encara no han treballat amb el grup. No ha volgut donar cap pista sobre el mercat d’hivern i respecte al clàssic ha dit que “estic convençut que el jugarem”.

Sobre el Wanda i Messi

Sobre un possible tancament d’una part de la graderia del Wanda a causa dels insults cap a Griezmann ha argumentat que “no sóc jutge” i que “no tinc els coneixements per valorar-ho”. Això sí, ha explicat que els insults a vegades es veuen com a naturals en el futbol i que això s’ha de treballar per tal que s’erradiqui.

També ha parlat de Messi i que és normal que amb 32 anys vegi la retirada “més a prop” que quan va començar. I ha dit que és “un luxe” entrenar-lo i una sort poder-ho fer cada dia.