L'Espanyol vol donar la sorpresa al Bernabéu
@RCDEspanyol

L’Espanyol visita aquest dissabte, a les 13 h, el Santiago Bernabéu. Els blanc-i-blaus ho fan en una situació delicada, ja que són penúltims a la classificació, a cinc punts de la salvació, i la imatge de l’últim partit de Lliga contra l’Osasuna, sobretot a la segona part, va ser bastant dolenta.

L’Espanyol vol sorprendre al Bernabéu

Tot i això, l’Espanyol buscarà donar la sorpresa al Bernabéu, davant un equip, els blancs, que són colíders empatats a 31 punts amb el Barça. El tècnic blanc-i-blau ha fet la següent reflexió per donar a entendre que el seu equip pot esgarrapar alguna cosa del camp del Madrid. Machín ha dit que “el Madrid no guanya tots els partits al Bernabéu”, per tant, perquè no pot passar que l’Espanyol rasqui algun punt aquest dissabte. L’entrenador ha explicat que “puntuar fora de casa seria positiu” i que fer-ho al Bernabéu “encara més”. Per Machín treure algun punt del camp del Madrid seria una injecció de moral.

Víctor Sánchez, sancionat, no podrà jugar i el seu substitut al mig del camp podria ser Esteban Granero. Guanyar solidesa defensiva, l’Espanyol és l’equip més golejat de Primera, i ser més efectiu de cara a porteria són dos elements clau si els blanc-i-blaus volen puntar al Bernabéu. De fet, els de Machín han de ser més contundents a les dues àrees.

Les estadístiques no són positives

Les estadístiques tampoc no són gaire favorables a l’Espanyol, ja que ha perdut les últimes sis temporades quan ha visitat el camp del Madrid. L’últim cop que els blanc-i-blaus van aconseguir un empat al Bernabéu va ser la temporada 2012-13, quan van empatar a dos. S’ha d’anar molt més enrere per trobar l’última victòria espanyolista en feu blanc. Va ser la temporada 1995-96, quan l’Espanyol es va imposar per 1 a 2.