La selecció catalana amateur ha perdut contra la selecció d’Aragó per 1 a 0 al camp Municipal de Puebla de la Calzada. Amb aquesta derrota el conjunt de Toni Almendros ha caigut eliminat de la primera fase de la Copa de les Regions UEFA.

Primer temps fluix de la selecció catalana

La primera part ha començat amb la selecció aragonesa creant perill a la porteria de Sergio Fernández, fins i tot David López ha tret una pilota sobre la línia de gol. Finalment al minut 19 Aragó ha marcat. David Sicilia ha controlat la pilota al segon pal i amb un xut fort creuat ha fet el primer gol del partit. La selecció de Toni Almendros no ha estat capaç de reaccionar al gol aragonès i ha continuat rebent perill. Sergi Fernández ha enviat a córner un xut de Matías Sempe i Joaquín Martineza ha enviat una rematada de cap al travesser. Amb la victòria per la mínima de l’Aragó s’ha arribat al descans.

Sense reacció a la segona part

El conjunt català ha iniciat el segon període amb dos jugadors nous, han entrat Jordi Cano i Josu Rodríguez, que han substituït Jaume Pascual i Sergi Serrano. Al minut 51 de partit, Jan González ha rematat a la mitja volta i l’esfèrica ha topat amb la cama del jugador aragonès Antonio Genovés. Sergio Fernández ha aconseguit neutralitzar el segon de l’equip d’Aragó després d’un mà a mà amb Álvaro Barrero. A mitja hora de finalitzar el partit la selecció catalana s’ha quedat amb 10 jugadors per l’expulsió d’Antonio Pelegrín amb vermella directa. Vuit minuts més tard s’han equilibrat les forces. Miguel Manau ha vist la segona groga i ha deixat Aragó amb un jugador menys. Els minuts han passat sense gaires ocasions i, al minut 89, David López ha estat expulsat amb vermella. Amb la derrota per 1 a 0 la selecció catalana de Toni Almendros ha quedat eliminada de la Copa de les Regions UEFA. Una competició que no tornarà a jugar fins a la temporada 2021-2022.