Barça

El Barça ha donat un pas gairebé definitiu per revalidar el títol de Lliga. Les blaugrana han guanyat el Llevant per 7 a 1 i ara li treuen 12 punts a les valencianes, segones classificades, i tenen tres partits menys.

El Barça, molt superior

El partit ha començat de la millor manera possible pel Barça, ja que encara no s’havien jugat 4 minuts, quan Marta Torrejón ha fet pujar l’1 a 0. Les blaugrana han dominat àmpliament i s’han instal·lat al camp de les valencianes i en una mala sortida de la pilota de les granotes Vicky Losada ha marcat el 2 a 0 en el minut 20. Les de Lluís Cortés han estat molt superiors i Mariona en el minut 35 ha signat el 3 a 0 resultat amb el que s’ha arribat a la mitja part.

Efectivitat blaugrana

La segona part ha començat gairebé calcada que la primera, ja que abans del minut 5 Melanie, després d’una errada de la portera María, ha fet el 4 a 0. El Llevant, que a la primera part gairebé no havia arribat a la porteria de Paños, en aquesta s’ha estirat una mica i ha generat un parell d’ocasions, però ha estat el Barça qui ha marcat. Aquest cop ha estat Bruna qui ha signat el 5 a 0, el seu primer gol al Johan Cruyff. Sandra Paños, que molt partits se’ls passa sense fer cap intervenció, ha evitat el gol de Zornoza en el llançament de falta. Les de Lluís Cortés han continuat efectives de cara a porteria i Aitana Bonmatí ha marcat el 6 a 0. Les valencianes han fregat l’anomenat gol de l’honor en un xut d’Esther, la pitxitxi de la Lliga, que ha anat al pal. I gairebé en la jugada següent ha estat Jenni Hermoso, qui ha fet pujat el setè del Barça al marcador. Ja en temps afegit el Llevant, ara sí, ha marcat el gol de l’honor. Ha estat Alba Redondo, qui ha fet el 7 a 1 definitiu.