L’Espanyol visita diumenge a les 16 h el camp de l’Albacete. Abans de marxar cap a terra manxega i després de l’entrenament d’aquest dissabte al matí, el tècnic blanc-i-blau Vicente Moreno ha valorat el partit.

Arriba l’hora de la veritat

L’entrenador ha definit l’enfrontament “com un dels més importants de la temporada”. Queden 10 jornades per acabar el campionat i, per tant, arriba l’hora de la veritat. Tots els equips aprofiten al màxim les seves opcions. Això ha portat a dir al Moreno que “ara mateix sumar en cada partit és una barbaritat”. De fet, l’Espanyol busca al camp de l’Albacete la quarta victòria consecutiva.

Obrir forat

Si els blanc-i-blaus aconsegueixen el triomf obririen forat respecte al tercer classificat, l’Almeria. L’Espanyol es podria distanciar fins a 7 punts dels andalusos, quan només en quedarien 27 per jugar. El tècnic, però, no vol fixar-se en els altres equips ni resultats, vol centrar-se en el seu equip i per tant ha demanat als seus jugadors concentració.

L’Albacete, un rival complicat

L’Albacete és el cuer de Segona Divisió. Això podria fer pensar a algú que el partit pot ser assequible, però Moreno ja ha avisat que “serà complicat i difícil”, ja que per al tècnic els manxecs “ara es troben en un dels millors moments de la temporada”. A més, el tècnic té clar que pensar que l’Albacete serà fàcil “és un error”.