L’Espanyol visita aquest diumenge a les 16 h el camp de l’Albacete. Els blanc-i-blaus tenen la possibilitat de donar un pas endavant molt important en el seu objectiu de l’ascens. Una victòria al camp dels manxecs faria que l’Espanyol sumés 7 punts més que l’Almeria, el tercer classificat, quan en quedarien 27 en joc. Recordem que els dos primers classificats aconsegueixen l’ascens directe a Primera.

L’Espanyol vol seguir líder

A més, els de Vicente Moreno arriben al camp de l’Albacete en dinàmica positiva. Encadenen tres victòries i han recuperat el lideratge, per tant, tenen la motxilla ben plena de moral i confiança. En teoria, els manxecs harien de ser un rival assequible, ja que són cuers, però el tècnic ja ha avisat que “si mirem la classificació ens pot portar a equivocar-nos”. Ha demanat a l’equip concentració màxima i sumar els tres punts. Moreno no podrà comptar amb Melendo i Lluís López, que tenen covid-19, en canvi, recupera els jugadors que van marxar amb les seves respectives seleccions.

L’Albacete necessita sumar

L’Albacete arriba al partit amb l’aigua al coll. Els manxecs estan molt necessitats de punts. Són cuers i tenen la salvació a quatre punts, per tant, han de començar a sumar com més aviat millor. Venen d’encadenar dues derrotes consecutives i dels últims 27 punts en joc només n’han sumat 5. Tot i ser cuer no és l’equip més golejat de la Lliga, això sí, és el conjunt que menys gols marca del campionat.