El Barça B ha començat la segona fase de la Lliga amb una victòria davant l’Alcoià per 2 a 1. Rey Manaj a la primera part i Àlex Collado a la segona han estat els golejadors blaugrana del partit. La intenció dels blaugrana en aquesta fase és quedar entre els tres primers classificats del grup i així jugar el play-off d’ascens a Segona A.

El Barça B domina i Manaj marca

Amb Ilaix de titular el Barça B ha sortit dominant i apropant-se a l’àrea dels alacantins, que han esperat al darrera tapant qualsevol espai i esperant la seva oportunitat al contraatac. El filial blaugrana amb paciència ha anat picant pedra, però li ha costat molt generar perill. Ilaix ha estat el primer que ha posat a prova el porter José Juan. I en el minut 25 una centrada de Konrad l’ha rematat molt bé al primer pal Rey Manaj fent l’1 a 0. Amb el marcador en contra l’Alcoià ha fet un pas endavant i ha intentat tenir més la pilota, però ha seguit sent el Barça B qui ha controlat i ha portat el ritme del partit, però les ocasions han arribat a comptagotes. Després d’un bon detall tècnic de Collado, Ilaix ha xutat ajustat al pal. De fet, el migcampista de Guinea ho ha tornat a provar amb un xut creuat. El marcador, per tant, ja no s’ha mogut.

Collado sentencia el partit

La segona part ha començat com la primera amb el Barça B dominant i al minut 50 Àlex Collado amb un excel·lent xut de falta ha fet el 2 a 0. Amb el partit encarrilat els blaugrana han seguit manant i no han donat cap opció a la reacció a l’Alcoià. Els de Garcia Pimienta s’han defensat amb la pilota i Konrad ha estat a punt de marcar de córner directe. En el tram final el partit s’ha embrutat. Poc joc, moltes faltes, per tant, moltes interrumpcions. Quan faltaven 2 minuts pel final Rubio a la sortida d’un córner ha fet el 2 a 1.