Barça
Foto: @FCBfemeni

El Barça rebrà diumenge a les 12 h al Johan Cruyff la visita del segon classifcat, el Llevant. Una victòria de les blaugrana les acostaria una mica més al títol de Lliga.

Un pas més cap al títol

El calendari no dona treva a l’equip de Lluís Cortés. Dimecres el Barça aconseguia classificar-se per a les semifinals de la Champions davant el Manchester City i diumenge les blaugrana rebran al Johan Cruyff l’equip més complicat, si fem cas a la classificació de la Lliga, el Llevant. Tot fa pensar que el tècnic farà descansar algunes jugadores i, per tant, hi haurà oportunitats per a les futbolistes menys habituals. La diferència a la classificació ara és de 9 punts, per tant, si les blaugrana aconsegueixen la victòria la distància s’ampliarà a 12 i el títol de Lliga estarà una mica més a prop. Després de la jornada d’aquest cap de setmana al Barça li quedaran 12 jornades i al Llevant 9.

Volen donar la sorpresa

Les valencianes arribaran descansades al Johan Cruyff i de ben segur que intentaran aprofitar el més que possible desgast físic de les jugadores blaugrana. El Llevant encadena 7 partits sense perdre, de fet, l’últim que no va poder guanyar va ser contra el Barça, que es va imposar per 0 a 3. Les granotes són un equip força ofensiu, com ho demostra que són les segones màximes golejadores de la Lliga, per darrere el Barça, amb 51 en 24 jornades.