El Muntanyesa ha perdut l’últim partit de la primera fase de la Lliga. Els de Nou Barris han ensopegat contra el Castelldefels per 0 a 1. Els barcelonins, que han dominat en diverses fases del partit, han estat incapaços de marcar i han vist com el gol de Liesegang ha decidit el partit.

El Muntanyesa, sense encert

El partit ha començat intens i Joan Verdú ha estat el primer a generar perill. El migcampista del Muntanyesa ha intentat en un córner el gol olímpic. El Castelldefels ha respost amb rapidesa i l’àrbitre ha anul·lat un gol a Kike Ramírez per fora de joc. Els de Nou Barris a força d’empenta han dominat més i l’àrbitre ha anul·lat un gol a Santos per falta a la sortida d’un córner. Els groc-i-negres han continuat insistint i Dani Ruiz ha vist com li anul·laven un altre gol per fora de joc. La pressió i la intensitat de la Monta han estat a punt de tenir premi en una rematada de Ion Vázquez, que ha sortit fregant el pal. Als del Baix Llobregat els ha costat superar la intensitat dels locals. De totes maneres, a la sortida d’un córner Marimón hauria pogut inaugurar de cap el marcador. El Castelldefels ha igualat el partit en el tram final de la primera part i Kike Ramírez des de fora l’àrea ha enviat la pilota al travesser. I just abans del descans i a la sortida d’un córner Alan Liesegang ha marcat el 0 a 1, resultat amb què s’ha arribat a la mitja part.

Negats de cara a porteria

Com era evident, el Muntanyesa ha sortit buscant el gol de l’empat i Dani Ruiz n’ha tingut la primera ocasió. Els groc-i-negres han continuat insistint, però els ha faltat trobar l’última passada o sort en la rematada final a porteria. Pedro García i Dani Ruiz han estat ben a prop del gol. El Castelldefels, ben plantat al darrere, ha esperat la seva oportunitat i Marimon de falta ha enviat la pilota al travesser. Tot i aquesta ocasió visitant el Muntanyesa ha continuat pressionant i ha arribat la jugada polèmica del partit. Marc García ha picat una falta i la pilota, després de tocar el pal, ha semblat que havia entrat, però l’àrbitre no ho ha considerat així, per tant, gol fantasma que no ha pujat al marcador. A partir d’aquí la Monta ho ha intentat amb pilotes llargues i penjades a l’àrea i el Castelldefels al contraatac hauria pogut sentenciar el matx, però la rematada de Kike Gacía no ha trobat la porteria. En els últims minuts els barcelonins han viscut instal·lats a camp contrari, però la defensa dels del Baix Llobregat ha aconseguit rebutjar qualsevol pilota penjada a l’àrea.