El segon tècnic del Muntanyesa, Lluís Milà, ha tornat a posar en dubte les decisions de l’àrbitre en el partit que els de Nou Barris han jugat i perdut Divendres Sant contra el Castelldefels.

Gol anul·lat per fora de joc

El partit ha tingut dues jugades polèmiques. Un primera, un gol anul·lat a Dani Ramírez per fora de joc. El tècnic ha explicat que sempre deixen dos jugadors en fora de joc, però que Dani ha vingut des del darrere per marcar. Lluís Milà deixa clar que “continuem amb els errors arbitrals. Continuem sense entendre què li passa a aquest col·lectiu contra el Muntanyesa”.

Gol fantasma

La segona jugada polèmica és un gol fantasma de Marc García. No queda clar si la pilota acaba de passar la línia de gol. El tècnic creu que sí i, per tant, no acaba d’entendre com ni l’àrbitre principal ni l’àrbitre assistent no han donat gol.

Tant Lluís Milà, després del partit contra el Terrassa, com Ramon Maria Calderé, després de perdre contra el Santfeliuenc, van criticar les decisions arbitrals.

Lluís Milà espera recuperar jugadors

De cara a la segona fase de la Lliga, en què el Muntanyesa lluitarà per evitar el descens, el segon tècnic groc-i-negre espera que la sort de l’equip canviï i que puguin recuperar jugadors tant importants com Sergio García i Brian Canalejo.