Júpiter

El Júpiter ha obtingut una victòria important al camp del Parets per 0 a 1. L’únic gol del partit l’ha fet Juanín a la segona part. El triomf arriba després que aquesta setmana el tècnic Javi Cuesta deixés de ser l’entrenador dels gris-i-grana.

Falta la definició

El partit ha començat sense un dominador clar. Cap dels dos equips ha aconseguit el control de la pilota i costava crear ocasions de perill. El Júpiter ha disposat d’alguna ocasió, però no ha estat encertat en la definició i, per tant, s’ha arribat al descans amb empat a 0.

El Júpiter l’encerta

La segona part ha començat igual que la primera, però en el minut 59 Juanín ha marcat el 0 a 1. El Parets ha buscat el gol de l’empat, però els de la Verneda també han tingut ocasions per fer el segon i, per tant, encarrilar el partit definitament. Cap dels dos equips no ha estat encertat de cara a porteria i el marcador ja no s’ha mogut.

El Júpiter torna a guanyar un partit després d’una derrota i un empat.