L’Europa començarà la segona fase de la Lliga amb quatre punts d’avantatge sobre el segon classificat. Els graciencs han complert l’objectiu marcat i tindran un coixí de punts gràcies a la victòria per 2 a 1 contra el Santfeliuenc, el dia que tornava a haver-hi públic al Nou Sardenya. Els jugadors han volgut celebrar el suport del seus aficionats amb una pancarta d’agraïment.

Domini gracienc sense gol

El partit ha començat amb un tímid domini de l’Europa, que animat pels seus aficionats, buscava un gol que obrís el marcador. La primera ocasió ha estat un xut de David Jiménez desviat i sense gaire perill. El Santfeliuenc, també ha tingut l’opció de marcar, però s’ha trobat amb el porter escapulat Sergio, que ha rebutjat per partida doble el xut.

Al minut 37, una passada filtrada per Pastells ha acabat amb una falta a la frontal de l’àrea favorable als graciencs i amb targeta groga per a Carlos. El xut de David Jiménez però, s’ha estavellat a la barrera.

Les millors ocasions han arribat just abans de la mitja part. La primera l’ha tinguda Àlex Cano, que ha recuperat una pilota en defensa i ha començat un contraatac. La pilota ha anat d’una banda a l’altra, i ha acabat amb una centrada de David Jiménez als peus del capità escapulat, que ha rematat dins de l’àrea però per sobre la porteria del Santfeliuenc.

Ja en el temps afegit de la primera meitat, una falta que ha provocat David Jiménez l’ha xutada Nolla. El porter rival, Toni, ha desviat la pilota, que ha quedat morta dins de l’àrea petita. La rematada final l’ha acabada desviant un defensa del Santfeliuenc.

Emoció fins al final

L’arrencada de la segona meitat ha estat calcada al final de la primera, i finalment ha acabat arribant el gol gracienc. Nolla ha fet una bona passada a Prats, que ha marcat creuant un xut al qual no ha arribat el porter Toni.

El Santfeliuenc ha arribat amb comptagotes a la porteria de Sergio, i les ocasions han anat caient cap a la banda escapulada, especialment amb les arribades des de les bandes. De fet, una centrada d’Albert Martí l’ha rematada alta David Jiménez, l’home més actiu dels de David Vilajoana.

La sentència podria haver arribat al minut 72, quan una bona jugada d’Albert Martí ha acabat amb una passada de la mort a David Jiménez, que amb el porter superat, ha trigat massa a rematar i Boira ha arribat a temps per desviar el xut.

Tres minuts després, i amb els mateixos protagonistes, l’Europa no ha fallat. Una centrada de Jiménez l’ha aprofitada amb el cap Albert Martí per deixar la pilota a Guti, que ha rematat al fons de la xarxa.

Al minut 41, el Santfeliuenc ha posat emoció al partit gràcies a un gol de David Toro en rematar un córner.

El Santfeliuenc s’ha abocat a l’atac, i Sergio ha refusat alguna pilota complicada, però finalment els tres punts s’han quedat a Gràcia.